Ремонт и реставрация на стари къщи

Къщата ви започва да изглежда все по-зле от преди? Започвате ли да мислите за преместване? Новата ви къща може да бъде скрита точно пред очите ви. Екипът за проектиране и строителство в Нов Покрив БГ е специализиран в ремонт и реставрация на цели къщи. Повече от просто козметични промени, ремонт на цяла къща може напълно да преобрази една къща както отвътре, така и отвън!

Някои хора обичат по-старите домове, защото имат уникален характер и ниво на детайлност, което рядко срещате при ново строителство. Но те могат да имат и някои недостатъци. Можем да ви помогнем да разработите стратегия за отстраняване на недостатъците на вашия дом, като същевременно запазите и подобрите най-добрите му характеристики.

Други може да предпочетат по-нови домове поради техния непринуден стил и отворени планове. Но в по-новите домове често липсва майсторство и чар, установени в по-стар дом. Вярвате или не, някои по-нови домове са „твърде отворени“. Нашият екип може да работи с вас, за да създаде единствени по рода си детайли, които напълно ще преобразят къщата ви.

Нашият екип от дизайнери и майстори строители ще работи ръка за ръка с вас, за да преведе вашата визия за „перфектния дом“ и да го превърне в реалност. Позволете ни да ви покажем възможностите, които се крият в дома ви.

Поискайте оферта за ремонт на покриви още сега!

Наш сътрудник ще се свърже с Вас и ще изготви индивидуална оферта според нуждите на Вашия покрив.

ЗАЩО ДА ИЗБЕРЕТЕ НАШАТА ФИРМА ЗА РЕМОНТ НА ПОКРИВИ?

150+

РЕМОНТИРАНИ ПОКРИВА

15+

ГОДИНИ ОПИТ

100%

СПАЗВАНЕ НА СРОКОВЕ

100%

КАЧЕСТВЕНО ИЗПЪЛНЕНИЕ
TOP Call Now Button0899 546 926