Монтаж и почистване на улуци в София и цялата страна

Улуците играят важна роля за вашата покривна система. Когато избирате правилната дренажна система на покрива, можете да гарантирате, че не е нужно да се качвате периодично на стълба, за да почиствате тонове листа, борови иглички или клонки.

Улуците се предлагат в няколко размера, цветове и форми, наречени профили. Те са изработени от алуминий, стомана, цинк или винил.

Често срещаните форми са:

Улуци в стил К: те имат плоско дъно и гръб, а предната страна на улука обикновено има декоративна форма, като извивка, която имитира формоване на корона.

Полукръгли улуци: те са точно това, което подсказва името: полукръгли тръби. Полукръгли улуци често се срещат в по-стари исторически домове.

Нека си признаем, предпочитате да прекарвате време със семейството си, отколкото да почиствате водосточните тръби или вашите улуци. Ако вземете правилното решение, къщата ви ще избегне проблеми, които ще ви струват повече от първоначалната инвестиция.

Качествени безшевни улуци от Нов Покрив БГ

Вече повече от 15 години ние предоставяме цялостни услуги за монтаж, подмяна и почистване на улуци на територията на София и цялата страна. Със стотици доволни клиенти от нашата работа сме разбрали, че добре свършената работа е най-добрата реклама.

Предлагаме услуги за монтаж на улуци за къщи, жилищни блокове, кооперации и търговски обекти. Ако имате някакви проблеми с улуците и водосточните тръби, то ние със сигурност ще можем да Ви помогнем.

Най-честите проблеми, които улуците могат да причинят:

  • Увреждане на интериора поради проникване на вода.
  • Възможни повреди на носещи греди и дървен материал.
  • Ръжда и корозия.
  • Риск от късо съединение от електрически кабели в покрива и сградата.
  • Мухъл и гниене на дървен материал.
  • Протичане на покрива.
  • Повреда на изолацията.
  • Повреда на тавана.
  • В сериозни случаи течовете могат да направят сградата опасна или дори негодна за обитаване.

Независимо дали имате метален, керемиден, шисти или поликарбонатен покрив, вашите улуци и водосточни тръби играят съществена роля за ефективното отстраняване на дъждовната вода. Протичането на улуците и счупени водосточни тръби може да доведе до много по-големи проблеми, ако не се обърне необходимото внимание.

За да елиминираме на проблеми и течове на улуците, ние използваме качествени безшевни улуци. За да сме сигурни, че работата е свършена правилно, ние също така можем да доставим и монтираме специално изработен пресяващ лист, за да гарантираме, че вашите улуци и водосточни тръби остават чисти от листа и отломки.

Поискайте оферта за ремонт на покриви още сега!

Наш сътрудник ще се свърже с Вас и ще изготви индивидуална оферта според нуждите на Вашия покрив.

ЗАЩО ДА ИЗБЕРЕТЕ НАШАТА ФИРМА ЗА РЕМОНТ НА ПОКРИВИ?

150+

РЕМОНТИРАНИ ПОКРИВА

15+

ГОДИНИ ОПИТ

100%

СПАЗВАНЕ НА СРОКОВЕ

100%

КАЧЕСТВЕНО ИЗПЪЛНЕНИЕ
TOP Call Now Button0899 546 926