Цялостно изграждане на нови покриви и покривни конструкции

Нов Покрив БГ предоставя превъзходни нови услуги за монтаж на покриви, осигурявайки максимална добавена стойност към всеки нов дом или проект за ремонт. В допълнение към осигуряването на безупречна изработка, ние поставяме за цел да използваме висококачествени материали и съвременни инструменти, за да доставим всеки проект добре в рамките на предвидените им срокове и бюджети. Накратко, ако търсите първокласни, но достъпни услуги за ново строителство на покриви, търсенето свършва тук. Ние имаме опит, работна ръка, ресурси и ангажираност да изпълним дори най-сложните проекти.

Търговско покривно строителство

Нов Покрив БГот повече от 15години е доверен доставчик на изграждане на нов покрив за търговски, институционални и индустриални сгради. Изберете покривна система според вашите нужди и бюджет, от множество надеждни опции.

Жилищно покривно строителство

Нашите експерти следват съвместен подход, за да идентифицират вашите нужди и да определят най-подходящото покривно решение, като се имат предвид бюджетът и другите променливи. Всички наши решения се придържат към най-високите индустриални стандарти, като ви дават несравнима естетика, качество на изработката и съотношение цена-качество.

Цялостно изграждане на нови покриви в София и страната

Остарял ли е покривът Ви? Изглеждали стар и износен и има ли щети по него, протича ли? Ако е така може да е станало време за цялостна подмяна на покрива с нов. Течове, счупени керемиди, лошата изолация могат значително да повлияят на състоянието на дома Ви или търговската сграда. Не рискувайте да оставите имота си изложен на стихии и дъждове, а го ремонтирайте или го заменете с изцяло нов покрив.

По същия начин както трябва да смените стар хладилник, който не работи, рано или късно се стига до цялостна замяна на покрива с нов. В зависимост от качественото изпълнение и материалите, които се използват, новият покрив ще издържи дълги години, без да се налага да правите каквото и да е по него.

Ние от Нов Покрив БГ предоставяме цялостни услуги за изграждане на нови покриви в София и цялата страна на супер цени.

Кога имате нужда от изграждане на нов покрив в София?

  • Има течове и счупени керемиди
  • Вашият покрив е остарял значително
  • Керемидите са разбити и се нуждаят от подмяна
  • Искате да продадете дома си и искате да подобрите външния вид
  • Повредите на покрива са непоправими
  • Тежки щети от буря
  • Сметките ви за енергия растат рязко поради лошата изолация

Поискайте оферта за ремонт на покриви още сега!

Наш сътрудник ще се свърже с Вас и ще изготви индивидуална оферта според нуждите на Вашия покрив.

ЗАЩО ДА ИЗБЕРЕТЕ НАШАТА ФИРМА ЗА РЕМОНТ НА ПОКРИВИ?

150+

РЕМОНТИРАНИ ПОКРИВА

15+

ГОДИНИ ОПИТ

100%

СПАЗВАНЕ НА СРОКОВЕ

100%

КАЧЕСТВЕНО ИЗПЪЛНЕНИЕ
TOP Call Now Button0899 546 926